flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено про набір працівників до Служби судової охорони

01 квітня 2024, 10:26

Територіальним управлінням Служби судової охорони у Кіровоградській області оголошено конкурс на заняття вакантних посад для охорони Петрівського районного суду Кіровоградської області, зокрема контролера 2 категорії 3 відділення 5 взводу охорони 1 підрозділу охорони.

Більш детальну інформацію про проведення конкурсу можна дивитись на сайті територіального управління Державної судової адміністрації в Кіровоградській області (https://kr.court.gov.ua/) у вкладці «ІНШЕ», або отримати за телефоном +38095 698 28 45 щодня з 8.00 до 17.00 год., окрім вихідних.

 Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні відповідати загальним вимогам до кандидатів, а саме:

громадянство України;

вік від 18 до 55 років;

фізична підготовленість;

відсутність непогашеної судимості;

повна середня освіта (для посад молодшого начальницького складу), вища (для посад середнього начальницького складу);

Документи кандидатів для участі у конкурсі приймаються з 08.00 год. до 17.00 год., за адресою: м.Кропивницкий, вул. Велика Перспективна, буд.33, територіальне управління Служби судової охорони у Кіровоградській області,

Добір кандидатів на службу здійснюється з наступних етапів:

перевірка рівня фізичної підготовки

вирішення ситуаційних завдань (для керівних посад)

співбесіда

У свою чергу, держава гарантує:

Стабільне та гідне матеріальне забезпечення, повне медичне забезпечення, речове забезпечення, професійне навчання, кар’єрний ріст, повний соціальний пакет, щорічна матеріальна допомога на оздоровлення, щорічна допомога на вирішення соціально-побутових питань, щорічна відпустка від 30 діб (через п’ять років служби додається одна доба щороку, але не більше 45 діб).